Välkommen till
Aluminiumdagarna 2022

Välkommen till årets höjdpunkt för svensk Aluminiumindustri. I år har vi "separerat” årsmöte och Aluminiumdagarna, vilket ger oss mer tid för intressanta föreläsningar och nätverkande när vi ses i Jönköping i september. Vi gör helt enkelt vår årliga aktivitet större, bättre och mer värdeskapande. 

Härmed inbjuds Du till Aluminiumdagarna 2022
på Elite Hotel i Jönköping 15-16 september.

Det är oro i världen och branschen behöver komma samman för att möta utmaningarna vår industri står inför. Vi måste trots allt sikta framåt, mot nya mål och en ännu bättre industri och medlemsorganisation.

Svenskt Aluminiumindustri klarade covid-perioden förvånansvärt bra och fick ett bra 2021. Det visar på starka hållbara företag!!

Vi fortsätter 2022 på temat – ”En hållbar aluminiumindustri” och ”Kompetensförsörjningsfrågan” – två frågor som är strategiska för Sverige och vår industri. Vi har bjudit in intressanta och spännande föreläsare (se program) som vi hoppas skall uppskattas av våra medlemmar.

Vi välkomnar gärna flera deltagare från respektive medlemsföretag. Gärna, med tanke på ämnet, representanter från ledning, teknik och HR, – ”The more – the merrier”!

Stora Aluminiumpriset 2021

Årets Stora Aluminiumpris utdelas till det företag, person eller institution som under bidragit till ett ökat användande av eller kunskap om aluminium. Vinnaren presenteras först under middagen. Se tidigare vinnare.

Möt branschkollegorna!

Nätverka! Tid och möjlighet att mingla med branschkollegor före under och efter gemensam middag där vi också lovar underhållning ”i världsklass”!!

Varmt välkomna!

Programmet

Programmet erbjuder medlemmar och övriga deltagare två intressanta dagar med spännande föreläsare. Efterföljande traditionellt mingel, middag och garanterad högklassig underhållning.

Klicka här för att ladda hem en pdf med mer
information, praktiska detaljer, program och priser.

Anmälan