Välkommen till Aluminiumdagarna 2019

Årets aluminiumhögtid är här igen! Förra året hittade vi absolut rätt form för Aluminiumdagarna – och vi fortsätter i samma anda. I år har vi nöjet att bjuda in er till vackra Öjaby Herrgård i Växjö.

Välkommen till Aluminiumdagarna 2019 – Föreningens årsstämma och för aluminiumbranschen intressanta seminariedagar. 2018 var ett händelserikt år med tullar, sanktioner men också positiva marknadsutsikter. Svenskt Aluminium hade ett bra 2018, både aktivitetsmässigt och med nya projekt.

En av våra största utmaningar framåt är hur vi hittar nya kompetenta medarbetare. I år har vi valt att sätta rubriken – ”Kompetensförsörjningen till aluminiumindustrin” varför vi hoppas att ni också bjuder med era HR-ansvariga från era företag. Men det kommer också handla om marknaden, handelshinder, sustainability och – inte minst – nytt digitalt utbildnings- och informationsmaterial.

Vi välkomnar gärna flera deltagare från respektive medlemsföretag. Gärna, med tanke på ämnet med representanter från ledning, HR och miljö.

Klicka här för att ladda hem en pdf med mer
information, praktiska detaljer, program och priser.

Anmälan