Operatör till ProfilGruppen

Tillbaka

Är du en noggrann och flexibel lagspelare? Vill du göra framsteg med oss och därigenom ta dig själv och ProfilGruppen till #nextlevel? Om svaret är ja på dessa frågor kan du mycket väl vara en av våra nya operatörer.

Vilka är vi?
ProfilGruppen är ett svenskt, noterat bolag som utvecklar och tillverkar kundanpassade komponenter och profiler i aluminium. Vår verksamhet kännetecknas av personligt engagemang, snabbhet, lyhördhet och professionalitet. Vi vill göra framsteg varje dag och är nu inne i en expansiv fas där företaget tas till nästa nivå. Idag har koncernen cirka 460 medarbetare, med huvudkontor i småländska Åseda. Våra kunder finns i en stor variation av branscher och främst på den nordeuropeiska marknaden. Omsättningen uppgår till cirka 1,6 miljarder svenska kronor och ungefär hälften av våra leveranser går på export.

Om rollen som operatör
Som operatör på ProfilGruppen arbetar man främst 2-skift eller ständigt nattskift på någon av våra avdelningar. Profiltillverkningen består av flera processer där arbetsuppgifterna kan skilja sig åt mellan avdelningarna. Gemensamt för rollerna är att alla operatörer arbetar med aluminiumprofiler, vilka ska hålla högsta kvalitet. Generellt sett består arbetsuppgifterna av maskinhantering, packning eller både och. I rollen som operatör blir du en del av ett skiftlag som består av ca 6–12 medarbetare.

Är du rätt profil?
För att vi ska trivas tillsammans tycker du om att både arbeta självständigt och i team. För att lyckas i rollen som operatör arbetar du strukturerat och noggrant och har ett högt kvalitetsfokus samt ett lösningsorienterat förhållningssätt. Rätt person är flexibel och har förmåga att ta ansvar och omprioritera arbetet under arbetspassens gång. Du får gärna vara tekniskt intresserad. Teknisk utbildning är meriterande.

Stor vikt kommer läggas på att du lever upp till vår värdegrund som bygger på att vi är personligt engagerade, lyhörda, snabba, arbetar för ständiga förbättringar och att vi är professionella.

Varmt välkommen med din ansökan via formuläret på länken nedan. Kandidater kommer att utvärderas löpande så tveka inte över att skicka in din ansökan redan idag!

Läs mer och ansök här.