Tävling

Välkomna att sända in Era bidrag till tävlingen Aluminium 2021. Vi vill på detta sätt skapa intresse för Aluminium och de möjligheter som materialet faktiskt erbjuder.

Eftersom Ni studenter, inom en snar framtid kommer att verka i industrin både i Sverige och utomlands, menar vi att det är viktigt att Ni redan under Er utbildning får information och kunskap om aluminium.

Svenskt Aluminium verkar för att dels materialet och dels branschen skall bli mer synlig för tekniker, ingenjörer, produktutvecklare, designer, arkitekter m.fl. Svenskt Aluminium är en branschorganisation som arbetar med information, utbildning och även bevakning vad som händer internationellt.

Titta gärna in vidare på vår hemsida så finner ni säkert mer information. Ni är naturligtvis välkomna med frågor.

Vi är en liten organisation med en VD, Lars-Inge Arvidsson, en teknisk Chef, Hans Frisk och en designchef, undertecknad Dag Holmgren. Våra uppgifter hittar ni under fliken ”kontakt”.

Ditt tävlingsbidrag

Aluminium för hållbar utveckling är riktat till Universitet & Högskolor samt övriga utbildningar i Sverige. Temat för tävlingen är ”återvinning och miljö”.

Fyll i namn, kontaktuppgifter och skola nedan. Bidraget (ritning eller bilder av modell) skickar Ni sedan via mail till dag.holmgren@svensktaluminium.se tillsammans med en beskrivning av bidraget och hur bidraget bidrar till en bättre miljö. Fysiska objekt ska endast sändas in på uppmaning av juryn. För information kontakta Dag Holmgren.

Nu ser vi fram mot era bidrag till tävlingen.

Hälsningar
Dag Holmgren, Professor och Designchef

Anmäl bidrag